Imi cer scuze pt titlu dar poate asa va amintiti de mine si-mi da-ti si mie un sfat.Revin cu intrebarea referitor la cum putem scapa de sora soacrei ,si anume cum putem scapa de ea legal.Soacramea plateste si intretine casa parinteasca de vreo24-25 de ani . Nu s-a facut succesiune nu s-a ridicat titlul de proprietate s.a.m.d.
Ma scuzati dar am mai detaliat problema de vreo doua ori si nu mai stiu de unde sa reiau.Deci concluzia :cum scap de ea legal deoarece eu ,ginerele soacrei ,nu vreau sa investesc si apoi sa ma trezesc cu sora soacrei sau cu copii ei ca vin si ma iau de gat cu eiX-(
partaj succesoral in instanta de judecata - unde veti proba ca numai soacra dumneavoastra sa ocupat de casa si ca a avut anumite cheltuieli.
Si sa ii platiti o sulta surorii , soacrei ca sa renunte la partea ei de mostenire.
Daca sora soacrei dvs. nu a facut nici un act de acceptare tacita sau exppresa a succesiunii , puteti invoca exceptia prescriptiei dreptului de optiune succesorala , in temeiul art 700 Cod Civil si sa se constate ca soacra dvs. este unica mostenitoare si prei intreaga masa succesorala .
Domnule, ia continuati dv. subiectul in care ati mai scris, ca nou'i nu stim si memoram, atatea problematici aratate aici, de unde sa mai stim? Scrieti acolo in continuare si cine doreste sa va raspunda, va citi din urma.
Sunte sute de mesaje zilnic...
Pentru o mostenire
t0mmy
soacra mea s-a recasatorit a2a oara.are din prima casatorie 2 baieti si din a 2 casatorie o fata,nevastamea.socrul meu mai are si el din prima casatorie 2 ... (vezi toată discuția)