avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de nume, valabilitate contracte incheiate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de nume, valabilitate contracte incheiate anterior

Buna ziua,

Puteti sa ma ajutati cu un raspuns va rog? in urma cununiei civile , o sa imi schimb numele de familie, si stiu ca trebuie sa imi schimb toate actele, intrebarea mea este daca schimbarea numelui afecteaza un contract de vanzare cumparare pe care il am incheiat inainte de casatorie? acest act ramane nemodificat nu? nu trebuie sa schimb nimic? va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: at_ioana , utilizator 17:20, 17 August 2013
Nu trebuie sa schimbati nimic. Dupa casatorie dovada dr de proprietate se va face cu actul de vanzare cumparare si certificatul de casatorie.
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare semnatura ionik_3 ionik_3 Buna ziua, Imi puteti spune va rog, daca dupa cununia civila este.necesara schimbarea semnaturii, pentru ca semnatura contine numele de fata. Daca da, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma casatoriei la cez vanzare Aniana.Popescu Aniana.Popescu Buna ziua, Am cerut doar schimbarea numelui de familie in baza de date la compania Cez Vanzare, schimbare aparuta in urma casatoriei, si desi initial mi s-au ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume lore33 lore33 Buna ziua! As dori si eu o informatie, daca se poate. Viitorul meu sot vrea sa treaca pe numele meu de familie fara sa isi mai pastreze numele lui. S e poate ... (vezi toată discuția)