avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Schimbare nume in urma casatoriei la Cez Vanzare
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Schimbare nume in urma casatoriei la Cez Vanzare

Buna ziua,
Am cerut doar schimbarea numelui de familie in baza de date la compania Cez Vanzare, schimbare aparuta in urma casatoriei, si desi initial mi s-au cerut doar Cartea de Identitate si Certificatul de Casatorie, apoi au revenit spunandu mi ca trebuie actualizat Avizul tehnic de racordare si reinnoire contractului de furnizare a energiei. Toate astea in conformitate cu precizarile Ordinului numarul 59/02.08.2013. Am citit acest Ordin, dar ma "depaseste" un pic. Totusi nu mi se pare normal ca pentru o modificare de nume, ce este evidenta in certificatul de casatorie si Ci, sa mi se ceara reinnoirea contractului. Plus ca mi au cerut printre acte si contractul de proprietate, care este pe numele vechi. Pe acela cum il vor valida daca nu mi pot valida schimbarea de nume prin actele existente.

Va multumesc!
Ana Popescu
Contractul de vanzare-cumparare ramane , nu se va schimba niciodata .Se face dovada proprietatii cu actul vechi si actele de stare civila ce au determinat schimbarea numelui. In ce priveste contractul de energie , puteti palti in continuare pe cel vechi pana la expirare , apoi il schimbati. Schimbarea contractului de energie electrica nu implica noi costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea ordinii prenumelor dupa casatorie Andreeea-Anamaria Andreeea-Anamaria Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta, va rog frumos. Eu, impreuna cu viitorul sot dorim sa ne casatorim, sa facem starea civila, in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare nume acte mostenire MariaEnumeleMEU MariaEnumeleMEU Buna ziua.Ma numesc Maria Popescu dupa ce m-am casatorit acum 2 ani si am luat numele de familie al sotului.Am mostenit un apartament dupa decesul tatalui meu ... (vezi toată discuția)