avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunurile (in afara partajului) ramase in custodie!?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunurile (in afara partajului) ramase in custodie!?

Buna ziua tuturor!Sora mea dupa un proces de partaj,stresant si extrem de epuizabil a terminat...decizia instantei a fost ca ea sa primeasca un imobil pe care la 'stapanit'fostul sot bine mersi timp de vreo 4-5 ani, cu terenul aferent!...La sosirea executorului judecatoresc,de punere in executare decizia instantei....fostul sot a fost deacord...nu a avut nimic de comentat...el rugand-o pe sora mea sa-i permita sa-si mai lase lucrurile/obiectele(lui)pe proprietatea acum fiind a surorii mele, bineinteles printr-un 'contract'sau cum se numeste de 'custodie'intocmit de catre executor,el obligandu-se ca in termen de 30 de zile sa vina sa isi ia bunurile/lucrurile.Intrebare mea la
D-vs este urmatoarea:Daca in acest termen de 30 de zile fostul sot nu vine sa isi ridice bunurile de pe proprietatea surorii mele,ce se intampla cu aceste bunuri???Va multumesc anticipat!Cu respect!
Trebuia cuprins si acest aspect in contract!!!

#-o

Daca nu a facut asta, atunci ... alti bani, alta distractie :stunned:

- il notifica sa si le ridice (prin intermediul executorului judecatoresc) intr-un anumit termen;
- ii precizeaza exact ce va face cu lucrurile respective daca nu se prezinta sa le ridice (le vinde, le arunca la groapa de gunoi, le doneaza, i le trimite colet, etc...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei mauricio mauricio 1) in urma divortului de sotia mea, trebuie sa-i dau anumite bunuri comune (tv, frigider altele) si o sulta - o suma de bani importanta. am primit somatie ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar AddiM AddiM Buna ziua, Va scriu astazi din cauza tensiunilor familiale cu care ma confrunt, sora mea are o problema foarte mare si m-am hotarat sa ma informez aici. ... (vezi toată discuția)