avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Consultanti care se recomanda singuri
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Consultanti care se recomanda singuri

Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred că e ceva neregulă aici - altfel, de ce n-ar fi permis, de pildă, ca un utilizator obişnuit să-şi acorde singur voturi pentru propriile mesaje postate?

De curiozitate, puteţi afişa o listă cu acei consultanţi care s-au votat singuri (probabil, mărindu-şi incorect şi "rating"-ul)? :coffee:
Cel mai recent răspuns: ContSters78406 , utilizator 14:39, 20 Aprilie 2009
a_k a scris:

Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred că e ceva neregulă aici - altfel, de ce n-ar fi permis, de pildă, ca un utilizator obişnuit să-şi acorde singur voturi pentru propriile mesaje postate?
De curiozitate, puteţi afişa o listă cu acei consultanţi care s-au votat singuri (probabil, mărindu-şi incorect şi "rating"-ul)? :coffee:

De cate ori citesc acest topic ma apuca rasul.
Miercuri seara mi-am luat sotul la intrebari: "bine, tati, dar tu de ce nu m-ai recomandat pana acum?".

A zis "da" si si-a vazut in continuare de treburile lui. :))
he he...cautam sa sesizez si eu treaba cu "autorecomandarea" cand vad ca deja este luata in discutie:)) azi m-am autorecomandat din curiozitate...sa vad daca functioneaza...si asa este

oricum...m-am recomandat cu drag:P
Daca considerati ca e asa de rau ca oamenii se autorecomanda, atunci scoatem facilitatea respectiva. Explicatia de mai sus este insa valida. Toti avem nevoie de un exemplu sa vedem cum functioneaza anumite lucruri. :sorry:
Banuiesc ca merge o singura data sa te auto-recomanzi (nu am incercat) dar nu vad problema daca e asa.... si daca esti candidat la o functie inalta ai dreptul sa te votezi singur (nu cred ca Basescu a votat cu Nastase la ultimele alegeri) :)

Apropo... imi placea mai mult inainte cand puteai da si vot negativ la un anumit post si scria cate voturi pro/contra a primit un anumit post... acuma e aiurea de tot... poti doar recomanda si nici nu stii ptr. ce anume ai fost recomandat (de multe ori experimentez raspunsuri si vreau sa stiu cati sunt pro/contra sa stiu daca merge si in instanta ca folosesc mai mult site-ul sa invat lucruri noi sau sa-mi confirm ceea ce stiu dar nu sunt sigur nu sa dau consultatii juridice gratuite).
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2009
Attila-Arpad Dombi, Avocat
In curand, o sa fie vizibile si mesajele pentru care primiti aplauze, astfel incat sa puteti vedea care raspuns a meritat si care nu. ;)

Alte discuții în legătură

Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)