avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Consultanti care se recomanda singuri
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Consultanti care se recomanda singuri

Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred că e ceva neregulă aici - altfel, de ce n-ar fi permis, de pildă, ca un utilizator obişnuit să-şi acorde singur voturi pentru propriile mesaje postate?

De curiozitate, puteţi afişa o listă cu acei consultanţi care s-au votat singuri (probabil, mărindu-şi incorect şi "rating"-ul)? :coffee:
Cel mai recent răspuns: ContSters78406 , utilizator 14:39, 20 Aprilie 2009
Pai tocmai asta ma deranjeaza... un user normal primeste aplauze, un consultant primeste recomandare, dar daca ai recomandat o data pe cineva nu-l mai poti recomanda din nou (am vrut de ex. sa ii dau un plus la AVLIL ptr. un post si de unde ca nu am nici un buton nici de recomandare, nici de da/ nu... ca am recomandat-o acuma vreo 2 ani... :).. eu prefer vechea formula cu da/nu si recomandare separat ptr. fiecare post....

Later edit: Aplauzele nu ma incalzesc cu nimic daca nu stiu cati sunt contra...
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2009
Attila-Arpad Dombi, Avocat
Vad ca orice as spune, tot va declarati deranjat de modificare. :(

Probabil ca nu conteaza nici faptul ca unii (multi) utilizatori foloseau voturile negative ca razbunare la adresa altor utilizatori. Mai mult, desi la inceput sistemul ar fi trebuit sa fie util celor care citeau o discutie, ajunsesem ca prin acele voturi negative/pozitive sa fie scoase in fata mesajele "grupului" care avea mai multi sustinatori si nu mesajele care meritau cu adevarat.

Am adoptat prezentul sistem pentru ca poti avea doua atitudini. Fie iti place cineva, fie il ignori. In felul asta Vom ajunge sa avem utilizatori care se concentreaza pe construit imagine, nu pe demolat imaginea altora.

Bineinteles, cum spuneam si in celelalte discutii in care am dezbatut acest subiect, sistemul de vot este in varianta "primitiva". O sa incercam sa gasim si o metoda de sanctionare a celor care scriu mesaje proaste sau care scriu doar de dragul de a scrie. Dar metoda respectiva nu trebuie sa poata fi folosita de unii utilizatori pentru a se razbuna pe ceilalti utilizatori.

Daca aveti idei in acest sens, le implementam cu mare placere. Intre timp, incercam si noi sa gasim o rezolvare la aceasta problema.
Alin Popescu a scris:

Am adoptat prezentul sistem pentru ca poti avea doua atitudini. Fie iti place cineva, fie il ignori. In felul asta Vom ajunge sa avem utilizatori care se concentreaza pe construit imagine, nu pe demolat imaginea altora.

Acesta este comportamentul persoanelor mature si responsabile intr-o societate care evolueaza.
Eu sint mai noua pe forum si cind am observat prima data optiunea "recomanda " , din teama de a nu gresi , m-am recomandat pe mine , sa vad despre ce e vorba . Abia azi am vazut si acest topic , si pentru ca m-am simtit cu musca pe caciula pentru acea autorecomandare , am scris acest mesaj.
Este conform regulamentului. Nu ati gresit cu nimic. Foarte multi fac asta.

Alte discuții în legătură

Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)