Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred că e ceva neregulă aici - altfel, de ce n-ar fi permis, de pildă, ca un utilizator obişnuit să-şi acorde singur voturi pentru propriile mesaje postate?
De curiozitate, puteţi afişa o listă cu acei consultanţi care s-au votat singuri (probabil, mărindu-şi incorect şi "rating"-ul)? :coffee:
Pai tocmai asta ma deranjeaza... un user normal primeste aplauze, un consultant primeste recomandare, dar daca ai recomandat o data pe cineva nu-l mai poti recomanda din nou (am vrut de ex. sa ii dau un plus la AVLIL ptr. un post si de unde ca nu am nici un buton nici de recomandare, nici de da/ nu... ca am recomandat-o acuma vreo 2 ani... :).. eu prefer vechea formula cu da/nu si recomandare separat ptr. fiecare post....
Later edit: Aplauzele nu ma incalzesc cu nimic daca nu stiu cati sunt contra...
Vad ca orice as spune, tot va declarati deranjat de modificare. :(
Probabil ca nu conteaza nici faptul ca unii (multi) utilizatori foloseau voturile negative ca razbunare la adresa altor utilizatori. Mai mult, desi la inceput sistemul ar fi trebuit sa fie util celor care citeau o discutie, ajunsesem ca prin acele voturi negative/pozitive sa fie scoase in fata mesajele "grupului" care avea mai multi sustinatori si nu mesajele care meritau cu adevarat.
Am adoptat prezentul sistem pentru ca poti avea doua atitudini. Fie iti place cineva, fie il ignori. In felul asta Vom ajunge sa avem utilizatori care se concentreaza pe construit imagine, nu pe demolat imaginea altora.
Bineinteles, cum spuneam si in celelalte discutii in care am dezbatut acest subiect, sistemul de vot este in varianta "primitiva". O sa incercam sa gasim si o metoda de sanctionare a celor care scriu mesaje proaste sau care scriu doar de dragul de a scrie. Dar metoda respectiva nu trebuie sa poata fi folosita de unii utilizatori pentru a se razbuna pe ceilalti utilizatori.
Daca aveti idei in acest sens, le implementam cu mare placere. Intre timp, incercam si noi sa gasim o rezolvare la aceasta problema.
Am adoptat prezentul sistem pentru ca poti avea doua atitudini. Fie iti place cineva, fie il ignori. In felul asta Vom ajunge sa avem utilizatori care se concentreaza pe construit imagine, nu pe demolat imaginea altora.
Acesta este comportamentul persoanelor mature si responsabile intr-o societate care evolueaza.
Eu sint mai noua pe forum si cind am observat prima data optiunea "recomanda " , din teama de a nu gresi , m-am recomandat pe mine , sa vad despre ce e vorba . Abia azi am vazut si acest topic , si pentru ca m-am simtit cu musca pe caciula pentru acea autorecomandare , am scris acest mesaj.