avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie de urmas
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie de urmas

Buna ziua. Beneficiez de o pensie de urmas de pe urma tatalui. Aceasta se afla pe numele mamei. Sunt majora, urmez o facultate ; am trimis o cerere pentru a trece pensia pe numele meu dar momentan nu am primit niciun raspuns. Mama mea nu a reusit sa isi achite rata bancara la timp si urmeaza sa i se puna poprire pe venituri. Ce as dori sa stiu este daca au dreptul sa puna poprire si pe pensia de urmas , sa blocheze contul , din moment ce este pe numele ei. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:11, 19 August 2013
Buna ziua,
Pensia de urmas nu poate fi urmarita silit, e a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditul parintilor mei AnaMariaGabor AnaMariaGabor am si eu o mare nalamurire.Parintii mei au facut un credit bancar acum cativa ani,intre timp au divortat iar rata nu a mai fost platita,dupa un timp au pus ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Ioanaa93 Ioanaa93 Buna seara ! Momentan sunt eleva in cls a XIIa, iar pe viitor as vrea sa urmez o facultate cu frecventa redusa sau la distanta. Beneficiez de pensie de urmas ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)