avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Privilegiu imobiliar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Privilegiu imobiliar

Buna ziua,
Sunt presedintele unei Asoc de propr. si avem un caz de restanta de peste 1 an. Unde se depune Cererea ptr privilegiul imobiliar?
Cel mai recent răspuns: evasinai , utilizator 15:28, 26 August 2013
Multzumesc mult! Sunteti un DOMN!
Am pus o intrebare, daca vreti sa ma ajutati raspundeti,daca nu ,nu am nevoie din citate din Lege, stiu si eu sa citesc, dar din ce am citit nu am intzeles unde trebuie sa merg... oi fi eu mai tolomaca si dvs super destept,mrci!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar UCH UCH Situatia este urmatoarea : un membru al unei asociatii de proprietari, dator la asociatie, a decedat. Apartamentul va fi impartit mostenitorilor : ... (vezi toată discuția)
Ipoteca legala in favoarea olarasu ileana olarasu ileana [b]>[/b] Asociatia de proprietari a solicitat instituirea unei ipoteci asupra apartamanetului unui locatar(proprietar) cu restante la cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar doina62 doina62 Avem un membru al asociatiei de proprietari care are apartamentul ipotecat la banca si care nu plateste intretinerea .Intrucat apartamentul va fi scos la ... (vezi toată discuția)