avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Factura si chitanta la contract cu avocatul
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Factura si chitanta la contract cu avocatul

Am si eu o intrebare si sper ca cineva binevoitor sa ma lamureasca.
La achitarea onorariului avocatului ar fi trebuit sa mi se dea o factura si o chitanta?Ar trebui ca semnatura mea sa apara pe factura?
Astept raspuns,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: celdecolo , utilizator 20:47, 25 August 2013
Multumesc din nou.
Pe contract nu exista absolut nici o precizare referitoare la conditiile si modalitatile de plata.Este o singura rubrica,suma.................... numai in cifre.
Am discutat deja cu un avocat care se ocupa de cauze civile si a acceptat sa ma asiste in aceasta cauza.Sper sa reusesc sa-l determin pe dl avocat care nu si-a facut corect meseria sa se gandeasca altadata inainte de a escroca oamenii care au incredere in el .
Am intrat pe site-urile indicate de dvs.Voi prezenta materialele respective si avocatului pe care il voi angaja in cauza.
Va multumesc pentru intelegere si rabdare.
Cu multa stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In derularea unui contract de asistenta juridica intre un avocat si o persoana juridica pentru achitarea onorariului este normal ca avocatul sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Avocat de rea-credinta mariamar mariamar Buna ziua. As dori sa stiu daca un avocat poate sa incaseze banii de la mine fara sa-mi dea chitanta.:( Eu am mers la un avocat sa ma apere la un proces, i-am ... (vezi toată discuția)