Banii au fost dati pe tabele sau promisiunea de a plati acesti bani?
Pentru ca daca eu dau bani si semnez pe un tabel ca am dat bani, dar nu mi se da chitanta pentru acesti bani, nu e in regula, e aiurea de fapt. Ca asta ne spuneti.
A fost o intelegere pe scara s-au strans bani pe baza de tabel
Poate nu au fost suficienti bani, restul o fi fost acoperit de locatarii de la ultimul etaj si apoi acestia au fost exonerati de plata intretinerii pentru o bucata de vreme in contul acelei sume completate, iar restul locatarilor urmand sa acopere aceasta diferenta prin plata lunara a cotelor pentru cei care au completat plata lucrarii.....
Dar cat timp nu au platit intretinerea?
Si credeti ca datoriile mari la furnizori au aceasta cauza, adica ar fi unica cauza?
Ca sa va spun sa faceti un control financiar, ar insemna sa va spun povesti, pentru ca un asemenea control pe o asemenea perioada nu poate fi sustinut financiar in realitate. Adica cu banii astia mai bine va acoperiti restantele la furnizori.
Totusi trebuie sa incepeti de undeva si cred ca
o situatie a soldurilor Activ-Pasiv facuta de cineva care se pricepe, fie gratuit, fie pe bani, v-ar lamuri cum stati financiar si v-ar ajuta sa va lamuriti ce aveti de facut in continuare.
Daca nu puteti lamuri concret, cu acte, anumite presupuneri, lasati-le, nu va mai impiedicati de ele.... Memoria oamenilor pe care se bazeaza presupunerile va poate duce in fundaturi.
Lasati deoparte ce se crede si luati in calcul numai ce arata hartia scrisa, documentul, chitanta, lista, factura etc.