avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Perversiune sexuala
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Perversiune sexuala

fapta medicului ginecolog care, pentru ratiuni ce tin de placerea sexuala, constrange o pacienta majora sa isi introduca in gura un obiect de forma falica si de a-l misca asemanator unui act sexual oral:
a) nu este prevazuta de legea penala
b) constituie infractiunea de viol
c) constituie infractiunea de perversiune sexuala
Cel mai recent răspuns: catalinag , utilizator 10:38, 29 August 2013
Eu aș zice că e viol - obținerea de satisfacție sexuală.
Perversiune trebuie săvârșită în public sau să producă scandal public.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
mugurelu, utilizator
viol nu e, pentru ca prin act sexual de orice natura succeptibil a fi incadrat in infractiunea de viol se intelege o modalitate de obtinere a unei satisfactii sexuale prin folosirea sexului, sau actionand asupra sexului..si nu e cazul in speta.
perversiune sexuala nu e, pentru ca si in cazul formelor agravate, in speta prin constrangere, fapta trebuie sa fie comisa in public ori sa produca scandal public.
Asa ca as alege raspuns corect a.
Desi..l-as acuza de lipsire de libertate in mod ilegal, pentru ca fapta implica o restrictionare a libertatii de miscare a persoanei, a se deplasa sau a actiona potrivit vointei sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)
Viol sau perversiune? cristi968 cristi968 am o speta in care inculpatul este trimis in judecata pentru savirsire infractiunii de perversiune sexsuala dupa ce a intretinut sex oral cu alta persoana. la ... (vezi toată discuția)
Drept penal. infractiunea de seductie maruscag maruscag Buna, buna tuturor....am o mare nelamurie legat de infractiunea de seductie. Sunt studenta la drept, in Iasi, la Cuza. Si unul dintre subiectele de examen a ... (vezi toată discuția)