avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol sau perversiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol sau perversiune?

am o speta in care inculpatul este trimis in judecata pentru savirsire infractiunii de perversiune sexsuala dupa ce a intretinut sex oral cu alta persoana. la urmatorul termen se va pune in discutie schimbarea incadrarii juridice in infraciunea de viol. Exista o decizie prin care sexul oral se incadreaza la viol? eu asa am auzit ca exista. Daca stie cineva de ia va rog datimi numarul deciziei.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:06, 8 Noiembrie 2005
violul absoarbe si infractiunea de perversiune sexuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perversiune sexuala lepadatu lepadatu fapta medicului ginecolog care, pentru ratiuni ce tin de placerea sexuala, constrange o pacienta majora sa isi introduca in gura un obiect de forma falica si ... (vezi toată discuția)
Drept penal. infractiunea de seductie maruscag maruscag Buna, buna tuturor....am o mare nelamurie legat de infractiunea de seductie. Sunt studenta la drept, in Iasi, la Cuza. Si unul dintre subiectele de examen a ... (vezi toată discuția)
Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)