avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare activitate de prestari servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare activitate de prestari servicii

BUNA ZIUA,
AM O MASINA CU CARE AS VREA SA CAR NISIP BALAST,ETC.,AM NEVOIE DE AUTORIZATIE PT A PRESTA ACESTE SERVICII?DACA DA,CE ACTEW IMI TREBUIESC SI UNDE SA MA ADRESEZ?!

MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:47, 19 August 2013
Da, trebuie sa va constituiti intr-o forma pentru desfasurare activitati economice, srl de exemplu, iar pentru auto trebuie sa scoateti licentele de transport, de executie, sa aveti desemnata persoana care se ocupa de transport etc, ... sau sa va afiliati pe langa o firma care are deja toate aceste autorizari si sa le platiti si lor lunar o taxa din ce castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Pfa transport persoane cu auto inmatriculat in bulgaria popilucky popilucky sunt pfa si am masina inmatriculata in bulgaria. pot efectua transport persoane cu masina asta? ms frumos! (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)