avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autoturism defect in perioada de garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autoturism defect in perioada de garantie

Autoturismul l-am cumparat acum 2 ani si are 5 ani garantie. Acum o saptamana s-a oprit in mers . L-am dus pe platforma la reprezentanta si acolo au constatat ca s-a rupt o piesa. Piesa respectiva nu se afla in Romania si nici in Europa. Va trebui adusa din tara in care s-a construit autoturismul.
Care este perioada maxima de asteptare a rezolvarii acestui incident si care sunt drepturile mele in acest caz?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:31, 19 August 2013
Drepturile cumparatorului se afla precizate in certificatul de garantie.
Fiecare companie isi stabileste conditiile de asigurare a garantiei in conditiile in care acorda o perioada sau un numar de kilmetri parcursi. De asemenea trebuie sa cititi daca se acorda si un autoturism pentru utilizare in perioada in care vehiculul se afla in service.
Despre perioada de asteptare trebuia sa va informeze reprezentantul service-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service reprezentanta - acceptare piese proprii Nevermind Nevermind Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat : - La o masina, aflata inca in garantie, sunt stricate 2 piese.Una ... (vezi toată discuția)
Garantie refuzata midal midal Am un laptop cumparat in 30 sept 2005, cu o garantie de 2 ani , plus o extindere de 10 zile a acesteia datorata unor reparatii. Displayul acestuia s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)