cat dureaza divortul de un astfel de sot daca in prezent el executa o pedeapsa privativa de libertate? mai ales ca mi a vandut si masina proprietate personala(deci nu bun comun). Nu avem copii. Suntem casatoriti de doi ani . Si are multiple procese pe rol. THX VERY MUCH
Daca v-a vandut un bun propriu, e furt intre soti.Introduceti actiunea de divort,ca il citeaza la PNT si il aduce la termen.Minim 3 luni, daca reusiti un divort prin acord...
Nu dureaza mult.
Dar el ar putea avea chef sa mearga la instanta de mai multe ori, lucru care ar putea sa va incurce sub aspectul duratei procesului.
Va poate face si apel, asa de plictiseala.
credca ati rezolva mai repede si cu un mic santaj.
daca e de acord cu divortul, nu-i veti face plangere penala pt. furt intre soti...caci asa i-ati marii pedeapsa.
Nu cred ca va avea niciun efect aceasta incercare sub nicio forma.
Dar se poate incerca o discutie pe aceasta tema.Problema este ca nu prea poate sa discute cu el la instanta intrucat este insotit de garda.Si daca e recidivist in mod sigur o sa nege orice fapta.
avocat Claudiu Lascsochi
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Penal
ContSters169316
Buna!Va urmaresc de mai mult timp dar abia acuma mi-am facut un cont.Discutiile de pe forum mi se par constructive si interesante.De anul asta m-am decis sa ma ... (vezi toată discuția)