avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... in cite zile trebuie sa depun actele pentru somaj ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

in cite zile trebuie sa depun actele pentru somaj ?

va rog frumos sa imi spuneti in cite zile trebuie sa depun actele pentru somaj ?mentionez ca mi s-au facut adeverintele gresite si binenteles dosarul a fost respins ...acum dupa inca o saptamina au reusit sa refaca adeverintele ...multumesc
Cel mai recent răspuns: dianaelena71 , utilizator 11:58, 21 August 2013
1. Pentru a primi indemnizatie de somaj de la data incetarii contractului individual de munca (CIM) trebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 10 zile calendaristice.

2. Daca va inregistrati mai tarziu, dar nu mai mult de 12 luni de la incetarea CIM, veti primi indemnzioatie de somaj de la data inregistarii la Agentia de Somaj.
multumesc pentru raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Anaderoll Anaderoll Imi puteti spune cum se procedeaza cu inscrierea pentru somaj si in cat timp de la incetarea contractului de munca se pot depune actele. Eu am 1 an si 5 luni ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa depun actele la ajofm? Elena Caldararu Elena Caldararu va rog sa-mi spuneti in cat timp de la disponibilizare pot sa merg sa-mi depun actele pt somaj?va multumesc (vezi toată discuția)