avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de ce un notar din acelas judet nu poate merge la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de ce un notar din acelas judet nu poate merge la penitenciar ptr o procura

buna ziua am o mare problema totii notarii din giurgiu sint ocupati sau in concediu imi trebuie o procura de la penitenciar si nu mo pt obtine pentru ca notarii sin ocupati sau nu se deplaseaza la penitenciar sau sint in concediu ce sa fac un alt notar nu poate sa mearga pentru ca nu e in circumscriptie astept de aproape 2 saptamini daca cineva ma poate ajuta multumesc
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 16:28, 25 August 2013
Notarii nu se pot deplasa Decat pe raza circumsciptiei judecatoriei unde acesta este numit. Se numeste competenta teritoriala. Actele care sunt intocmite de notarul public cu incalcare competentei territoriale sunt nule. Mai incercati la notarii din Giurgiu daca va refuza cereti incheiere de respingere.
si ce sa fac cu acea incheiere de respingere pentru ca toti m au respins
Ultima modificare: Marți, 20 August 2013
melinaR, utilizator
Incheierea de repingere se va inainta de catre notar la judecatorie si aceasta fie va admite actiunea sau nu. Daca va va da dreptate va indica notarului modul in care se va redacta actul cerut de dvs.
imi spune ti ca notarul trebuie sa mearga la judecatorie sa depuna incheierea de respingere cum se v -a deplasa la judecatorie daca la penitenciar nu se deplaseaza .Pentru a lua o procura trebuie sa ma rog de un notar si pe deasupra il si platesc destul de mult pentru 10 min care le sta la penitenciar dar traim in romania si nu e de mirare ca la noi totul e pe dos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu bulgaria cu autoturismul mamei - ce acte imi sunt necesare? smile_and_nothing_more smile_and_nothing_more Buna ziua, ma pregatesc sa plec saptamana viitoare in Bulgaria pentru un week-end impreuna cu familia. Deplasarea se face cu masina, eu voi conduce, mama mea ... (vezi toată discuția)
Probleme pt primirea indemnizatiei de insotitor persoana cu handicap ananela ananela Buna ziua. Povestea e urmatoarea: Tata a facut atac cerebral in luna iulie 2013. Dupa 2 saptamini de coma, revenirea a constat in faptul ca e treaz din cind ... (vezi toată discuția)
Procura nica bica nica bica Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la o procura pe care o detin de la mama mea (in urma unei succesiuni). In baza acestei procuri va rog sa imi ... (vezi toată discuția)