avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model decizie

Buna seara,
in cadrul asociatiei de proprietary femeia de serviciu era angajata cu cim. Incepand cu data de 15 august nu a mai venit la curatenie dar in acelasi timp refuza sa demisioneze.
cu ce art. se desface cim fara preaviz.
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 20 August 2013
Trebuie sa urmati procedura cercetarii disciplinare, urmand ca la final sa ii desfaceti contractul de munca disciplinar!
Care este motivul pentru care doriti sa-i incetati c.i.m.?

Si incetarea c.i.m.c u acordul partilor este o modalitate de a inceta raportul de munca fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca pentru nerespectarea preavizului CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN Un angajat si-a facut cerere de lichidare incepand cu 01.06.2010. Patronul afost de acord cu mentiunea executarii preavizului de 15 zile calendaristice deci cu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim anonim001 anonim001 Mi s-a suspendat CIM in urma cercetarii disciplinare , pentru incalcarea regulamentului intern al societatii. In acesta situatie pot sa imi mai depun demisia ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract munca pe durata cercetarii disciplinare ionbar ionbar Buna ziua, Avem un caz mai deosebit si am nevoie de ajutorul dvs pentru a-l gestiona corect. Doi salariati s-au batut in timpul programului de munca in ... (vezi toată discuția)