Buna ziua, varog sa ma ajutati cu un sfat : sotul meu a facut o hartie notariala cu cineva prin care raspundeacu bunurile personale pentru o anumita suma de bani , SINGUR , subliniez singur fara stirea mea; ca sa poata fi executat , a trebuit sa facem partaj unde tribunalul , de fapt o judecatoare nu a considerat faptul ca exista mai multe proprietati , care pot fi partajabile, de cuviinta sa le imparta in mod egal celor doi soti ; astfel ca a dat toate bunurile sotului meu , care a fost executat eu practic ramanind in strada ; la Curtea de Apel , judec. modifică în tot decizia recurată, în sensul că, admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că atribuie pârâtului , sotului meu o parte din imobile si mie o parte , totodata obligandu-l pe sotul meu la plata unei sulte in valoare de 60925 euro faţă de mine . Intrebarea mea este : de unde imi da el aceasta sulta , daca executarea a avut loc inaintea sentintei ; mai am vreo sansa sa recapat ceea ce mi se cuvine?cum sa procedez?mentionez ca sotul meu la ora actuala nu are nici o proprietate ; se poate redeschide dosarul cu executorul ? aveau voie sa execute inainte de o hotarare definitiva ?
Imi este greu sa cred ca prima data i-au fost atribuite bunurile sotului, fara obligatia platii sultei catre dvs. De ce nu v-ati inscris de atunci sulta in CF, ca sa va conservati dreptul respectiv? Este dreptul creditorilor sa obtina recuperarea creantei.
Daca va este sot in continuare, cum de va ganditi sa il executati silit pentru sulta?
psi nu vreau sa il execut ptr sulta, tocmai asta este, am fost executata si de bunurile mele; nu catre sotul meu ma indrept , ci catre cel care l-a execuatat pe el; a luat casa evaluata la mom respectiv cu 450000 euro ptr 100000 ? este corect?
ba da toate bunurile au fost atribuite lui si intr adevar mie mi-a dat o sulta pe care executorul a vrut sa o i-a in considerare !
pai tacmai asta este ; la aceasta intrebare caut un raspuns;nu va mai spun ca am platit taxa de timbru 12000 ron; de ce se fac executarile inainte de terminarea tuturor cailor de atac?