Buna ziua, varog sa ma ajutati cu un sfat : sotul meu a facut o hartie notariala cu cineva prin care raspundeacu bunurile personale pentru o anumita suma de bani , SINGUR , subliniez singur fara stirea mea; ca sa poata fi executat , a trebuit sa facem partaj unde tribunalul , de fapt o judecatoare nu a considerat faptul ca exista mai multe proprietati , care pot fi partajabile, de cuviinta sa le imparta in mod egal celor doi soti ; astfel ca a dat toate bunurile sotului meu , care a fost executat eu practic ramanind in strada ; la Curtea de Apel , judec. modifică în tot decizia recurată, în sensul că, admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că atribuie pârâtului , sotului meu o parte din imobile si mie o parte , totodata obligandu-l pe sotul meu la plata unei sulte in valoare de 60925 euro faţă de mine . Intrebarea mea este : de unde imi da el aceasta sulta , daca executarea a avut loc inaintea sentintei ; mai am vreo sansa sa recapat ceea ce mi se cuvine?cum sa procedez?mentionez ca sotul meu la ora actuala nu are nici o proprietate ; se poate redeschide dosarul cu executorul ? aveau voie sa execute inainte de o hotarare definitiva ?