avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata sulta dupa executarea silita a bunurilor comune
Discuție deschisă în Executare silită

Plata sulta dupa executarea silita a bunurilor comune

Buna ziua, varog sa ma ajutati cu un sfat : sotul meu a facut o hartie notariala cu cineva prin care raspundeacu bunurile personale pentru o anumita suma de bani , SINGUR , subliniez singur fara stirea mea; ca sa poata fi executat , a trebuit sa facem partaj unde tribunalul , de fapt o judecatoare nu a considerat faptul ca exista mai multe proprietati , care pot fi partajabile, de cuviinta sa le imparta in mod egal celor doi soti ; astfel ca a dat toate bunurile sotului meu , care a fost executat eu practic ramanind in strada ; la Curtea de Apel , judec. modifică în tot decizia recurată, în sensul că, admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că atribuie pârâtului , sotului meu o parte din imobile si mie o parte , totodata obligandu-l pe sotul meu la plata unei sulte in valoare de 60925 euro faţă de mine . Intrebarea mea este : de unde imi da el aceasta sulta , daca executarea a avut loc inaintea sentintei ; mai am vreo sansa sa recapat ceea ce mi se cuvine?cum sa procedez?mentionez ca sotul meu la ora actuala nu are nici o proprietate ; se poate redeschide dosarul cu executorul ? aveau voie sa execute inainte de o hotarare definitiva ?
Pentru ca hotararile respective sunt executorii. Ati facut contestatie la executare? Cand s-a vandut imobilul? Cand e distributia de pret?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul achita sulta sotului fara titlu executoriu dandanaua dandanaua Prin hotarare judecatoreasca, imobilul apartinand sotilor a fost partajat, atribuindu-se sotului debitor I.M., care a fost obligat la sulta catre celalalt sot, ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt imbile badila steluta badila steluta se poate executa silit un imobil care este bun comun daca creanta apartine societatii la care sotul meu este administrator? mentionez ca acesta nu are ... (vezi toată discuția)
Sunt terminat- imposibilitate plata sulta Toma Florin Toma Florin am terminat un partaj in care trebuie sa-i dau fostei sotii sulta in valoare de 75000ron,eu nu muncesc iar acesta sulta revine din imbunatatirile unui imobil ... (vezi toată discuția)