avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare registru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare registru PFA

Buna
As dori sa ma ajutati intr-o problema .Mi-am infintat pfa si nu stiu daca pot trece in registrul incasari si plati factura de telefon daca pe numele meu sant 3 nr de tel .Cate pot sa trec ? La intretinere e suficient daca trec suma de pe chitanta adica (25%) din cheltuieli sau nu pot sa trec nimic daca nu am factura?
Ultima modificare: Marți, 20 August 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: maria11111 , utilizator 13:06, 20 August 2013
In contabilitatea pfa luati in calcul doar platile facturilor care sunt pe pfa (abonamentul la telefon, internet, etc, sa fie pe pfa). La cheltuielile de intretinere e bine.
Multumesc ,dar la contabilitate pfi tot asa se procedeaza ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibila pfa - factura mobil Anturaju93 Anturaju93 Salut Sunt PFA din anul 2007 şi am câteva nelămuriri cu privire la cheltuielile deductibile. In anul 2010 m-am hotărât să includ ca şi cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la contabilitatea avocatului Razvan916 Razvan916 Intrebarea 1: Cu privire la registrul incasari si plati, cum inregistrez in situatia in care am o factura si o chitanta aferenta? Inregistrez doar chitanta iar ... (vezi toată discuția)