avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli cu amenajarea unei gradinite - ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli cu amenajarea unei gradinite - ONG

sunt membru fondator al unei gradinite-ong in curs de infintare dar am si o societate comerciala.materialele pentru amenajarea gradinitei le-am facturat pe firma comerciala.Cum le pot trece in contabilitatea ong la iesirea hotaririi judecatoresti
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:20, 21 August 2013
Daca firma are domeniul de activitate care sa va permita sa prestati acele activitati de reparatii, intretinere, modernizari, puteti sa considerati ca firma a facut sponsorizare in natura cu acele lucrari la valoarea din devizul de lucrari pe care-l atasati la contract. Contractul de sponsorizare il incheiati dupa ce va ies actele la ong si dupa ce ati inregistrat-o la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare luc7v luc7v Am infiintat recent un ONG, suntem 5 membri fondatori. Este permisa o sponsorizare de la o firma la care patronul este ruda cu un membru fondator? Stiu ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate constructii cf. contract sabinna sabinna Contract de prestari servicii intre doua firme. Pentru a presta serviciile, prestatorul are nevoie de o instalatie si este obligatia lui sa o faca. Partile ... (vezi toată discuția)