avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme asociatie

de cativa ani in incinta blocurilor in care eu locuiesc a fost construit un magazin, in decursul timpului avea contact cu o firma de paza. de cateva luni patronul magazinului spune ca nu mai are bani sa plateasca firma de paza si a adus in curtea magazinului vreo 10 caini.ziua ii tine inchisi intr-o cusca iar noaptea le da drumul cainilor din cusca si latra toata noaptea pe toata lumea care trece pe langa gardul magazinului.acesti caini fac un zgomot ingrozitor noaptea de nu ne putem odinhi.am incercat sa vorbim cu patronul magazinului la care ne raspunde ca el are acte de proprietate acolo si cainii sunt pe proprietatea personala.ne motiveaza ca daca am sta la curte si am avea vecini cu caini ca ai lui atunci ce am face.ce este de facut in aceasta situatie?unde ar trebui sa ne adresam sa scapam de zgomotul ingrozitor facut de acei caini. multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:45, 23 August 2013
Rugam respectati regulamentul prezentului forum si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii la bloc janinasalvastru janinasalvastru de cativa ani in incinta blocurilor in care eu locuiesc a fost construit un magazin, in decursul timpului avea contact cu o firma de paza. de cateva luni ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Proprietari caini alinailie alinailie Buna ziua!Exista vreo lege,\"regula\",\"ceva\" care sa i oblige pe proprietarii de caini de la curti sa lege cainele la o anumita distanta de gard,in curte, ... (vezi toată discuția)