avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incetare contract de munca

am facut cerere de incetare contract munca cu acordul partilor incepand cu 1 august 2013 conf art 55 litera b din codul muncii, iar incetarea am inteles ca se face cu 26 august 2013 . este ok?
mentionez ca de la 1 august am semnat alt contract de munca si lucrez la alta firma.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 21 August 2013
Este ok si cu 26, pe dvoastra nu are de ce sa va deranjeze, din contra sunteti platit, figurati cu vechime. In mod normal putea sa va inceteze si cu 1 si cu 2.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
trandafir2, moderator
Imi pare mai mult a fi o demisie decat o incetare cu acordul partilor. Daca angajatorul nu a semnat pe cererea dvs. de incetare cu acordul patilor inseamna ca a luat-o drept demisie si cred ca din acest motiv incetarea se va realiza pe 26 probabil dupa trecerea termenului de preaviz.
Sau pur si simplu este cu acordul partilor, dar fiind perioada de vacanta nu o fi avut cine sa ii puna rezolutie pe cerere si in final au considerat ca pe 26 pot face transmiterea online si au aprobat cu 26 (luni) cand probabil cineva revine din vacanta.
Daca ati solicitat incetarea c.i.m. cu acordul partilor pentru data de 01.08.2013, nu se poate incheia c.i.m. in 26.08....

Incetarea in baza art.55 lit.b C.mun. se face fara preaviz.
gabipaul a scris:

am facut cerere de incetare contract munca cu acordul partilor incepand cu 1 august 2013 conf art 55 litera b din codul muncii, iar incetarea am inteles ca se face cu 26 august 2013 . este ok?
mentionez ca de la 1 august am semnat alt contract de munca si lucrez la alta firma.
multumesc

am uitat sa mentionez ca sunt functionar public

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca ANDREI_oni ANDREI_oni va rog sa imi spuneti care sunt caile de incetare a unui contract de munca, pe perioada nedeterminata, in cazul unui functionar public? (vezi toată discuția)
Incetarea raporturilor de serviciu tif tif Buna ziua, Ma numesc Tobosaru Ion Florin si sunt functionar public intr-o primarie si doresc incetarea raportului de munca. Cum trebuie sa procedez, ce ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi dupa un proces de 9 luni castigat in instanta. croco_madness croco_madness buna ziua ,tocmai am iesit invingator din procesul intentat firmei mele angajatoare. astazi am primit o hartie cu o hotarare din cadrul firmei cum ca as fi pus ... (vezi toată discuția)