avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare ca PFA cu SUA si Rusia
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare ca PFA cu SUA si Rusia

Buna ziua, as dori sa stiu daca, in calitate de PFA, as putea sa colaborez cu SUA si cu Rusia (+cu alte tari din afara UE). Mentionez ca desfasor o activitate creativa.
De asemenea, as dori sa stiu daca, in situatia mea, (PFA - activitate creativa) ar fi mai indicat sa-mi infiintez un offshore. Activitatea pe care o desfasor este cu plata/proiect.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:44, 27 August 2013
Ca PFA se poate colabora cu orice firma din orice tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea ... Constantin6991 Constantin6991 Salutare, Lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea situatie pe zona de freelancing: Am fost contactat de o companie de recrutare din SUA, care ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate srl-d in strainatate ianos_cosmin ianos_cosmin de curand am deschis un srl-d cu scopul de a putea presta servicii in constructii in italia.sunt intr-un stadiu avansat,respectiv am finalizat inscrierea ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme offshore dascamyr dascamyr Buna ziua, Este recomandata infiintarea unei firme offshore pentru activitati de import din zona extracomunitara? Unde ar trebui infiintata, se mai platesc ... (vezi toată discuția)