avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Achitare facturi: in cat timp intra banii in contul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Achitare facturi: in cat timp intra banii in contul beneficiarului?

Buna ziua ,

Stie cineva cam in cat timp le intra banii in cont celor de la romtelecom,upc,enel daca plata a fost facuta cash la oficiile postale.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:23, 31 August 2013
Termenul de depunere al c-valorii facturilor incasate prin oficiile postate este stabilit in fiecare contract incheiat de posta romana cu beneficiarii(romtelecom, enel,...)- intre 3 si 5 zile.
Dar, indiferent de data transferului banilor incasati,, in aplicatiile informatice ale beneficiarilor data achitarii este cea din chitanta emisa de oficiile postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati facute de pfa voicudamian voicudamian In caalitate de PFA-traducator am un contract incheiat cu Beneficiarul (birou de traduceri). ... (vezi toată discuția)
O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie? meeshoo meeshoo Buna ziua, Eu sunt PFA in sistem real si mai nou ma ocup si de fotografie. Deocamdata nu am avut clienti persoane fizice, doar juridice, carora le-am emis ... (vezi toată discuția)