avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comodat urgent!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comodat urgent!!

Buna seara! Am o rugaminte...am incheiat in urma cu doua luni un contract de comodat pentru 5 autoturisme, in care este prevazut faptul ca toate cheltuielile privind reparatiile, combustibilul, accesorii, impozite, asigurari si rate aferente contractului de leasing sunt in sarcina comodatarului, insa de la data incheiarii contractului si pana in momentul acesta eu nu am primit nici un ban.
Spune-ti-mi va rog ce sa fac...mentionez ca mi-au dat 2 bilete la ordin doar cu o semnatura si fara stampila..si mi-au promis o fila de CEC.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stanceni , utilizator 21:25, 24 Martie 2009
nu vad alta cale decat cea a instantei
In prealabil ati obtinut acordul societatii de leasing pentru aceasta operatiune?
nu..nu am acordul celor de la societatea de leasing. In urma unei intalniri cu reprezentantii firmei cu care am incheiat contractul de comodat am primit 2 B.O. doar semnate "in alb"...ce ma sfatuiti sa fac? as dori de asemenea sa-mi spuneti care instanta este compoteneta in solutionarea acestui litigiu?

va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru magyari magyari Buna ziua, Voi avea in curand o executarea silita, pentru o suma importanta, insa inainte vreau sa aflu pareri, opinii pentru ca nu as vrea sa risc. Este ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat mia_bv mia_bv Buna ziua, In cazul unui contract de comodat auto incheiat intre 2 societati comerciale, s.c. comodanta se mai poate folosi de autoturismul obiect al ... (vezi toată discuția)
imprumut girat cu bilete la ordin in alb dan_z dan_z BO de care pomeneam nu au fost completate cu sumele care trebuiau restituite, acestea fiind lasate in alb si completata doar denumirea SC si semnatura ... (vezi toată discuția)