avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dilema- documente necesare la incheierea contractelor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dilema- documente necesare la incheierea contractelor

Daca am un contract de inchiriere prin financiar, si procura de la propietar pentru a putea sa ma bransez la apa,curent,gaze, de ce trebuie sa prezint copie dupa actul propietate al propietarului? Imi puteti spune unde anume ,ce lege specifica ca eu, chiriasul, sa am o copie dupa actul de propietate al casei?
Nu este vorba de o obligatie legala ci de norme interne ale societatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladire inchiriata de la o institutie publica lungeanud lungeanud Buna ziua.M-am dus la primarie pentru a prelungii contractul de inchiriere si trebuie sa platesc impozitul pe cladire???Dece daca nu este cladirea mea (vezi toată discuția)
Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere tatiana_toma tatiana_toma Buna ziua, acum 2 ani am inchiriat o casa la curte.In curte sunt 2 corpuri de casa:una inchiriata de mine si cea de-a doua locuita de baiatul propietarului.S-a ... (vezi toată discuția)