avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Donatie salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Donatie salar

as dori sa-mi donez salariul de la firma unui artist pt a-l ajuta , respectiv firma sa vireze salariul meu in contul artistului.Se poate si daca da ce trebuie sa fac?
multumesc:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 23 August 2013
Firma nu poate , dar dvs puteti face ca donatie banii respectivi acelei persoane.
multumesc...si cam ce ar fi de facut pt asta?
Dupa primirea salariului puteti merge la persoana respectiva sa-i dati bani. De asemenea, se poate merge la un notar pentru a se incheia un act de donatie pentru suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un cont euro (obținuți în urma vânzării unui teren) și ... ivangu ivangu Am un cont Euro (obținuți în urma vânzării unui teren) și vreau să virez parte din ei fiicei mele, singurul copil. Ea este împuternicită pe cont și ... (vezi toată discuția)
Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană cine plătește cheltuielile donatorul dau cel care primește banii (vezi toată discuția)
Mostenire golanski golanski Mostenesc impreuna cu fratele meu un apartament de la parintii nostri,fratele meu este casatorit,iar acum vrea a isi cumpere o casa,vanzand apartamentul.Eu ... (vezi toată discuția)