avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio

Buna ziua!

Am si eu o intrebare - cum pot sa anulez taxa radio a parintilor mei care sunt decedati. Mentionez ca acolo nu mai locuieste nimeni de 3 ani si jumatate de la decesul mamei iar contractul cu Electrica este trecut pe casa fara consum de energie electrica
Cel mai recent răspuns: luxa.roman , utilizator 11:53, 22 August 2013
Trebuie sa depuneti o cerere la Electrica, sa anexati certificatele de deces al parintilor si eventual si o copie dupa contractul cu Electrica, ca sa reiasa ca nu mai locuieste nimeni la aceea adresa.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari- plata taxa tv+radio zamcanuvictoria zamcanuvictoria Luna trecuta am primit factura de la E-on pentru consumul de energie electrica pe asociatie avand inclusa in ea si taxa radio +tv. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Taxa radio / tv: imobil nelocuit mb3_48900 mb3_48900 Iata o intrebare de duminica: Sunt posesoul unui imobil in care nu mai locuieste nimeni de catia ani buni. Recent am primit o somatie de la furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Tvr-stat in stat face ce vrea ea, solicita taxe de la morti hacman hacman Buna ziua, Multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor la celelalte intrebari pe care le-am mai pus. Am o problema: verisoara mea a murit, sotul ei a ... (vezi toată discuția)