avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificarea platii chiriei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificarea platii chiriei

Buna ziua sant chirias ,am contract la circa financiara intre mine si propietar incheiat pe 6 ani cu suma de chirie 650 ron/luna .Acum propietarului dupa 4 luni ii sa pus pata ca ar marii rata chiriei pe luna .Intrebarea este poate marii chiria pe luna daca contractul la circa financiara este incheiat pe 6 ani cu suma de 650 ron/luna?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:06, 22 August 2013
Buna ziua,
Raspunsul il gasiti doar in contractul incheiat intre dvs si el.
Daca acolo scrie ca poate, atunci poate. daca nu scrie ca poate, atunci nu poate decat cu acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere circa financiara... Egnar Egnar Buna seara ,sant chirias si am contract de inchiriere la circa financiara incheiat intre mine si propietar cu chirie de 70 ron/luna timp de 6 ani, asa cerand ... (vezi toată discuția)
Poate proprietarul sa sparga usa la garsoniera inchiriata ? Egnar Egnar Buna seara ,stau intr-o garsoniera cu chirie intre mine si propietar la circa financiara pe 6 ani.Propietarul vrea sa ia frigiderul din casa ,.Daca nu ii ... (vezi toată discuția)
Dovada platii chiriei Egnar Egnar Buna ziua am un contract de inchiriere intre mine chirias si propietar la circa financiaracat si prin firma imobiliara ,din febroarie si pana acum am dat ... (vezi toată discuția)