avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate proprietarul sa sparga usa la garsoniera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate proprietarul sa sparga usa la garsoniera inchiriata ?

Buna seara ,stau intr-o garsoniera cu chirie intre mine si propietar la circa financiara pe 6 ani.Propietarul vrea sa ia frigiderul din casa ,.Daca nu ii deschid poate sparge usa?sa intre fara prezenta mea chirias?Ii platesc chirie 650 ron pentru garsoniera in care are doar frigiderul al lui ,eu inchiriind nemobilata casa, desii la circa financiara in contract e trecuta suma de 70 ron....
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
Egnar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Egnar , utilizator 23:13, 23 Septembrie 2013
Egnar a scris:
Daca nu ii deschid poate sparge usa?sa intre fara prezenta mea chirias?

Nu. Este fapta penala. Chemati 112, sesizati politia. La prima tentativa, sunati la politie!
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
multumesc pentru raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere circa financiara... Egnar Egnar Buna seara ,sant chirias si am contract de inchiriere la circa financiara incheiat intre mine si propietar cu chirie de 70 ron/luna timp de 6 ani, asa cerand ... (vezi toată discuția)
Modificarea platii chiriei Egnar Egnar Buna ziua sant chirias ,am contract la circa financiara intre mine si propietar incheiat pe 6 ani cu suma de chirie 650 ron/luna .Acum propietarului dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Dovada platii chiriei Egnar Egnar Buna ziua am un contract de inchiriere intre mine chirias si propietar la circa financiaracat si prin firma imobiliara ,din febroarie si pana acum am dat ... (vezi toată discuția)