avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare politisti corupti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare politisti corupti

Buna ziua!
As dori sa-mi explicati unde anume sa fac o sesizare despre politistii,corupti care au primit mita de la unele persoane,care sunt cercetate ptr frauda. unde as putea face sesizare ptr depistarea politistiilor cat si a acelor persoane.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cercellucian , utilizator 13:50, 22 August 2013
si eu am facut la dna impotriva unui politist si stiiti ce i s-a facut? a scazut din grad si i sa spus sa fie mai atent la drepturile cetatenilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Statistica dna privind pe cei mai corupþi dintre toþi oamenii legii. rodica_post rodica_post Raport al DNA pe anul 2009. Conform statisticii DNA,rezulta ca judecatorii sunt cei mai corupţi dintre toţi oamenii legi=pretind cea mai mare ... (vezi toată discuția)