avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare politisti corupti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare politisti corupti

Buna ziua!
As dori sa-mi explicati unde anume sa fac o sesizare despre politistii,corupti care au primit mita de la unele persoane,care sunt cercetate ptr frauda. unde as putea face sesizare ptr depistarea politistiilor cat si a acelor persoane.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cercellucian , utilizator 13:50, 22 August 2013
si eu am facut la dna impotriva unui politist si stiiti ce i s-a facut? a scazut din grad si i sa spus sa fie mai atent la drepturile cetatenilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Invinuit de luare de mita lupy lupy SUNT POLITIST SI AM FOST RAPORTAT LA DGA DE CATRE COLEGUL MEU ,CUM CA AM LUAT MITA SUMA DE 50 LEI(500.000 LEI VECHI) DE LA O PERSOANA, CARE A FOST DEPISTATA CU ... (vezi toată discuția)