avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare masina de la concubin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare masina de la concubin

buna ziua!am cumparat o masina si am icheiat un contract de vanzare cumparare intre mine si cel de la care am luat o,dar nu am luat o in evidenta la primarie...problema este ca se foloseste de ea concubinul meu de care m am despartit si de la care nu o mai pot recupera..nu are procura dar mi a luat actele si cheile si nu stiu cum imi pot recupera masina?....exista vreo posibilitate????
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:40, 22 August 2013
mediator
sau
avocat
sau
police

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare masina - posibil abuz de încredere utilizatoare utilizatoare Buna ziua.pina acum 2 saptamini am locuit in alta tara la ex concubinul meu unde a ramas o masina inscrisa pe numele meu acolo.eu am numai certificatul de ... (vezi toată discuția)
Art97 cod proced penala gabor elena gabor elena buna seara.am o intrebare la care astept cel mai urgent raspuns.am cumparat un autoturism de la fostul meu concubin,prin contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)