avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura demersuri cadastrale si vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura demersuri cadastrale si vanzare teren

Buna seara

X imputerniceste pe Y sa facă toate demersurile cadastrale ....si sa vândă 2 terenuri.

E ok dacă Y a semnat actele pt cadastru si apoi X ( pt ca era in oraș) semnează contractul de vânzare a unui teren ( desi l-a imputernicit pe Y) si ulterior Y semnează contractul de vânzare al doilea teren ( in numele lui X)???
Cel mai recent răspuns: zxz19 , utilizator 21:28, 22 August 2013
Da. Din moment ce celalalt mandat pt vanzarea celui de al doilea teren nu a fost revocat , mandatarul poate duce la indeplinire imputernicirea.
Multumesc
Nu a fost revocat, si valabilitatea procurori era - pana la îndeplinirea mandatului. A fost o singura procura pt ambelecterenuri. E ok?
Ultima modificare: Joi, 22 August 2013
zxz19, utilizator
Da.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant vandut fara act de vanzare-cumparare gbaii gbaii Buna ziua, Ma adresez dvs., in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am aflat de aceasta problema recent si incerc sa o rezolv. In anul 2007, tatal ... (vezi toată discuția)
Procura de vanzare ContSters172999 ContSters172999 Nu stiu daca am gresit sectiunea; imi cer scuze daca este asa. Va rog sa ma ajutati cat se poate de urgent cu o opinie... Am rugamintea sa ma ajutati sa ... (vezi toată discuția)
Procura speciala vanzare cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia Buna seara si multumim pentru raspunsuri! Intrebarea mea este daca pot face o procura speciala cu vanzatorul terenului prin care sa am drept de ... (vezi toată discuția)