avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces-verbal indescifrabil !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces-verbal indescifrabil !!!

Am primit de curand o amenda al carei proces verbal contine un scris foarte indescifrabil. Practic, nici nu se inteleg imprejurarile in care am fost sanctionata si nici articolele din lege prin care confirma posibilitatea de sanctionare.
Exista vreo lege pe baza careia sa fac contestatie cu privire la scrisul agentului constatator?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:41, 23 August 2013
1-Puteti solicita emitentului copie dupa exemplarul original al PV
2-In termen de 15 zile de la comunicare puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda depasire viteza legala in localitate, pv greu lizibil addi68 addi68 Am fost inregistrat de un radar mobil venind din fata la intrare intr-o localitate - 71 km/h. Aveam masina in spate, care avea proximativ aceeasi viteza, poate ... (vezi toată discuția)
Proces verbal amenda rutiera indescifrabil topo-exe topo-exe Ce pot face cand procesul verbal nu se intelege(scrisul este indescifrabil nici macar alt politist nu a putut sa-l inteleaga ) motivul pentru care ai primit ... (vezi toată discuția)