avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cam ce stie politia/parchetul despre proprietatile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cam ce stie politia/parchetul despre proprietatile mele?

OK, sa zicem ca ma ascund de politie, sau ascund ceva de politie. Am un buletin de bucuresti, cu o adresa in bucuresti. Apartamentul meu.
Dar mai am o casa/apartament de vacanta in Brasov..

DAca sunt cautat, politia stie de respectiva resedinta de vacanta? Sau ei stiu doar datele din buletin. Nu am flotant,etc. pe resctiva. Doar titlu de proprietaree, acolo nu apare CNP ... acuma naiba stie ca cei de la FISC ma au cu CNP ..
De ce nu continuati discutia in acelasi topic si deschideti altul?!?!?!

www.avocatnet.ro/content/for...
Da,parchetul ca si institutie si autoritate detine competenta sa solicite la AGFP bunurile in evidenta unei persoane
Cum autoritatea fiscala detine baza nationala de date,este temeinic si legal ,ca la solicitarea oficiala din partea autoritatilor in drept sa furnizeze relatii privitoare la bunurile inregistrate pe numele dvs-indiferent de locatie
Daca vor sa va gaseasca, va gasesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Corina1982 Corina1982 Daca inchei contract de comodat in particular cu cel caruia ii dau voie sa imi foloseasca locuinta, mai sunt in pericol sa ma amendeze fiscul pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)