avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executor judecatoresc (pensia de intretinere)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executor judecatoresc (pensia de intretinere)

Buna,
deoarece in sentinta de divort legalizata scrie ca pentru un minor unul din parinti trebuie sa plateasca lunar un anumit procent,acesta nu isi indeplineste sarcina.
Depune el numerar cat consindera ba mai mult o luna depune una nu angajatorul presupun ca nu stie de aceasta sentinta deoarece si-a schimbat locul de munca dupa divort.In cererea de divort a cerut sa-si petreaca jumatate din vacante cu copilul dar nici macar la telefon nu-l mai cauta. In aceste conditii pot merge la un executor pentru aii prezenta situatia,cam care este pretul unei consultatii, va rog!Cu multumiri,S!
Cel mai recent răspuns: sasa23 , utilizator 12:16, 24 August 2013
Poate e suficient daca instiintati angajatorul asupra obligatiei de retinere si plata a intretinerii. Daca nu ii spune nimeni el nu are de unde sa stie.... automat nu se poate conforma. Transmiteti o copie a hotararii judecatoresti prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc,e simpla procedura dar nu cunoastem angajatorul din pacate! ce putem face,va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Legal sunt sotie sau nu? ContSters114404 ContSters114404 M-am casatorit in 1980, iar in 1991 am divortat. In urma casatoriei am doi copii care acum sunt de 19 si 21 ani. La divort am fost doar eu iar sotul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita in urma unei hotarari judecatoresti Luciana222 Luciana222 In urma unui proces intentat pt recuperarea unui avans am primit castig de cauza,recurs nu a facut si perioada a expirat. Avocatul dupa ce si a primit ... (vezi toată discuția)