avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Societate dizolvatã fãrã a primi citaþie pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Societate dizolvatã fãrã a primi citaþie pentru recurs

Societatea a primit de la registrul comertului citatie privind dizolvarea societatii pentru nedepunerea bilanturilor . A depus bilanturile si a declarat recurs . Nu a fost citata la sediu pentru recurs ,si dupa un an a aflat intimplator ca este dizolvata , fara a primi nici o instiintare . este o societate mica , cu profit , cu patru salariati si are certificat de atestare fiscala fara datorii . Nu vrea dizolvare, nu vrea lichidare . Ce este de facut ?Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: manuelaciobanu , utilizator 11:06, 24 August 2013
Daca in recurs s-a mentionat in decizie ca este irevocabila si a trecut un an, sansele sunt aproape 0 sa reabilitati societatea. Incercati cu o contestatie in anulare totusi, ca cine stie...Cautati un avocat specializat pe drept societar pentru sprijin. Bafta!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate aflata in lichidare pentru nedepunere bilant Altheea Altheea Asociatul descopera ca societatea se afla in lichidare pentrui nedepunere bilant pe anul 2007, desi s-au depus bilanturile pentru 2008 si 2009. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Re deschidere srl plus procedura de insolventa bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am detinut sau cred ca inca detin o societate comerciala SC Atraktiv Telecom SRL , cu ceva timp in urma societatea a fost inchisa de catre ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea unui srl michelle29 michelle29 Buna ziua! Am si eu nevoie de o mica lamurire.....am un srl in care sunt asociat si administrator 50%....asociatul meu a convocat AGA cerind dizolvarea ... (vezi toată discuția)