avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita dupa 10 luni de la pronuntarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita dupa 10 luni de la pronuntarea deciziei

dupa o decizie definitiva cu obligarea plati a cheltuielilor de judecata si a unor daune morale se poate cere executarea silita daca de la pronuntare au trecut aproximativ 10 luni.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minuta penală. când, după primirea ei, se face plata daunelor morale și cheltuielilor de judecată? AMIR2017 AMIR2017 Pe 6 octombrie sotul a primit hotararea judecatoreasca sub forma de minuta penala,intrebarea mea este: Trebuie sa vina hotararea definitiva ca sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Lnstanta competenta si temei de drept integrity integrity Am hotarare legalizata definitiva si executorie de drept - conflict de munca din oct 2012 si hot irevoc CAB prin care a fost respins recurs anagajator In ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - caracterul hotararilor judecatoresti have have Bună ziua. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Am o hotărâre judecătorească favorabilă, nedefinitivă (s-a declarat apel, dar nu s-a judecat) pe ... (vezi toată discuția)