avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare mansarda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare mansarda

Am facut in urma cu un an o prmisiune bilaterala de vanzare cumparare a unei mansarde.In aceasta promisiune promitentii vanzatori se obliga sa dea aceasta mansarda in folosinta cu toate utilitatile si sa o intabuleze si promitentii cumparatori se obliga se plateasca rate lunare.Nici pana in prezent nu pot sa locuiesc acolo deoarece nu am curent electric.Va rog sa ma sfatuiti unde sa ma adresez.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:09, 26 August 2013
Va aflati in posesia documentelor legale care va confera dreptul de proprietate asupra spatiului cu destinatia de locuinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala vanzare cumparare OlteanuT OlteanuT Caz: locuinta construită la sat inainte de 1990, cumpărată de la Primărie, în prezent vândută cu promisiune bilaterală, cu act încheiat la Cabinet ... (vezi toată discuția)
Antecontract credit prima casa jomini jomini Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am depus dosarul pentru a accesa un credit Prima Casa. Mi-a fost aprobat de catre banca, totul este ... (vezi toată discuția)
Model plangere penala pentru inselaciune Irinafu Irinafu Buna ziua! In data de 30.07.2015 am platit cu titlu de avans suma de 16.000euro pentru un imobil(teren+cladire construita pe teren) , urmand ca in data de ... (vezi toată discuția)