vreau sa depun cerere de divort pe 2.09 , dupa vacanta judecatorilor.
Concomitent vreau sa solicit Ordonanta presedintiala privind stabilirea domiciliului minorului la mine, avand conditii foarte bune din toate punctele de vedere.
Intrebarea este : cat dureaza pana aceasta Ordonanta este data, de la depunere ?
Mentionez ca sunt din Constanta.
la mine a durat vreo două luni, cu termene la două, trei săptămâni. astea, zice-se, se judecă cu celeritate. depinde și de cât de aglomerați sunt.
notați că, din câte mi-au spus avocații pe care i-am consultat, judecătorii aleg de obicei să nu mute copiii din casa în care au crescut. mai ales dacă sunt egal iubiti de părinții care le oferă condiții similare de locuit.
Nu stim ce tip de ordonanta doriti sa introduceti, care e situatia de fapt... asa incat orice informatii va dam pot fi eronate daca nu am ghicit situatia de fapt corecta in care va aflati.
Puteti obtine ordonanta in aceeasi zi... sau in cateva luni. Depinde ce anume solicitati si cum, din ce cauze, unde sunt copiii, de ce probe va folositi, cate dosare are instanta.
Divorț
Muck
Bună mă numesc Irina sunt în Anglia de doi ani,am doi copii minori în țară. Anul trecut am băgat divorț de soțul meu dar nu am mai continuat. Voi ... (vezi toată discuția)