avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala privind stabilirea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala privind stabilirea domiciliului minorului

Buna ziua,

vreau sa depun cerere de divort pe 2.09 , dupa vacanta judecatorilor.
Concomitent vreau sa solicit Ordonanta presedintiala privind stabilirea domiciliului minorului la mine, avand conditii foarte bune din toate punctele de vedere.

Intrebarea este : cat dureaza pana aceasta Ordonanta este data, de la depunere ?
Mentionez ca sunt din Constanta.

Va multumesc frumos pentru timpul acordat!
la mine a durat vreo două luni, cu termene la două, trei săptămâni. astea, zice-se, se judecă cu celeritate. depinde și de cât de aglomerați sunt.
notați că, din câte mi-au spus avocații pe care i-am consultat, judecătorii aleg de obicei să nu mute copiii din casa în care au crescut. mai ales dacă sunt egal iubiti de părinții care le oferă condiții similare de locuit.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
lara12, utilizator
Lara, asta si vreau, sa nu se mute copilul din casa in care a crescut, mail ales ca are doar 2 ani si cateva luni.

Multumesc pentru raspuns.

Mai este cineva care poseda informatii legate de subiect ?

Multumesc
Nu stim ce tip de ordonanta doriti sa introduceti, care e situatia de fapt... asa incat orice informatii va dam pot fi eronate daca nu am ghicit situatia de fapt corecta in care va aflati.

Puteti obtine ordonanta in aceeasi zi... sau in cateva luni. Depinde ce anume solicitati si cum, din ce cauze, unde sunt copiii, de ce probe va folositi, cate dosare are instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Muck Muck Bună mă numesc Irina sunt în Anglia de doi ani,am doi copii minori în țară. Anul trecut am băgat divorț de soțul meu dar nu am mai continuat. Voi ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintelui si ale copilului mare mare Am intentat actiune de divort in iunie si am prima infatisare pe 25 oct.Intre timp locuiesc cu sotul si copii,dar sotul ma agreseaza verbal si nu ma lasa sa ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala in proces de divort cu minorii LLia LLia Daca dupa 2 luni reclamanta (care a deschis proces de divort cu minori ) a facut si proces ordonanta presedintiala (datorita faptului ca minorul este la ... (vezi toată discuția)