avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Solicitare situatii financiare ale clientilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Solicitare situatii financiare ale clientilor

Un client are o datorie cam mare la mine si firma mama se teme sa nu intre in incapacitate de plata. Exista o cale de a verifica situatia financiara a acestui client? Firma mama mi-a solicitat ultimul bilant. Exista o alta cale de a intra in posesia bilantului clientului, alta decat de a ii solictita lui acest lucru? Ma gandesc la Registrul Comertului. Cum se procedeaza?
Intrati pe site-ul www.mfinante.ro si la rubrica persoane juridice puteti accesa vectorul fiscal al societatii respective si puteti avea acces (partial) la data din bilantul pe anul 2007.
o solutie ar fi cea data de colegul nostru, iar alta ar fi sa le cereti chiar dumneavoastra ultima balanta....in cazul in care vedeti ca va refuza, cred ca aveti o problema...:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile firmei fany22 fany22 Buna, Cum pot afla ce bunuri mobile, imobile, bani, etc. are o firma? Pot afla de undeva acest lucru? si daca da, cat ar costa? Multumesc! (vezi toată discuția)
Obtinere bilant robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Stie cineva cum se poate obtine ultimul bilant depus de o firma? de la registrul comertului mi-au zis ca imi pot da, contra cost, numai bilantul ... (vezi toată discuția)
Este legal? violeta_68 violeta_68 Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ... (vezi toată discuția)