Un client are o datorie cam mare la mine si firma mama se teme sa nu intre in incapacitate de plata. Exista o cale de a verifica situatia financiara a acestui client? Firma mama mi-a solicitat ultimul bilant. Exista o alta cale de a intra in posesia bilantului clientului, alta decat de a ii solictita lui acest lucru? Ma gandesc la Registrul Comertului. Cum se procedeaza?
Intrati pe site-ul www.mfinante.ro si la rubrica persoane juridice puteti accesa vectorul fiscal al societatii respective si puteti avea acces (partial) la data din bilantul pe anul 2007.
o solutie ar fi cea data de colegul nostru, iar alta ar fi sa le cereti chiar dumneavoastra ultima balanta....in cazul in care vedeti ca va refuza, cred ca aveti o problema...:confused:
Obtinere bilant
robertsega32
Buna ziua. Stie cineva cum se poate obtine ultimul bilant depus de o firma? de la registrul comertului mi-au zis ca imi pot da, contra cost, numai bilantul ... (vezi toată discuția)
Este legal?
violeta_68
Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ... (vezi toată discuția)