avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retrogradare de pe functia de sef serviciu pe functia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retrogradare de pe functia de sef serviciu pe functia de bibliotecar

Urmare a aparitiei OUG 77 din 2013 am fost retrogradata de pe functia de sef serviciu pe functia de bibliotecar, desfi functia de conducere nu a fost desfiintata. Ma poate sfatui cineva ce pot sa fac ??
Cel mai recent răspuns: loara123 , utilizator 13:35, 27 August 2013
Tot una este, chiar daca se numeste dispozitie. Aceasta dispozitie ar trebui sa cuprinda si aspecte cu privire la contestarea acesteia.
nu cuprinde nici un fel de aspecte referitor la contestare, sunt doar informata asupra schimbarii de functie si ce salariu am avut si ce salariu voi avea. Probabil ca voi face o plangere prealabila si voi astepta raspunsul conducerii insa apoi ce urmeaza, actionarea in instanta ? Conflictele de munca din cate stiu nu se platesc, insa onorariul avocatului daaaaa
Daca sunteti functionar public urmati procedura prev in Lg 554/2004 a contenciosului admin, iar daca aveti incheiat un CIM actionati conf Codului Muncii.
Stiu alte institutii in care s-a desfiintat postul de director (ca urmare a regionalizarii - ANAF), iar functionarii din functiile imediat inferioare si-au pastrat functia. Cred ca si dvs ar fi trebuit sa ramaneti pe functia de sef serviciu.
Multumesc. Nu sunt functionar public deci probabil ma voi lupta cu.....Codul Muncii
In acest caz, termenul de contestare este de 45 de zile de la data comunicarii dispozitiei respective.
Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia domiciliati sau aveti locul de munca si este scutita de plata taxelor judiciare.

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu ElenaMarc ElenaMarc Lucrez la o scoala gimnaziala pe postul de contabil sef, incepand cu 1 ianuarie 2014 mi-a fost taiat sp. de conducere pe baza OUG 77/2013 si a Legii bugetului ... (vezi toată discuția)
Calcul numar functii de conducere conf oug 77/2013 DIANA_RU DIANA_RU Cum se stabileste numarul functiilor de conducere conf. OUG 77/2013 in cazul unei primarii, ex : numar total de posturi aprobate - 180 din care : 1 Primar, 2 ... (vezi toată discuția)