avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retrogradare de pe functia de sef serviciu pe functia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retrogradare de pe functia de sef serviciu pe functia de bibliotecar

Urmare a aparitiei OUG 77 din 2013 am fost retrogradata de pe functia de sef serviciu pe functia de bibliotecar, desfi functia de conducere nu a fost desfiintata. Ma poate sfatui cineva ce pot sa fac ??
Cel mai recent răspuns: loara123 , utilizator 13:35, 27 August 2013
multumesc foarte mult pentru informatii. Imi sunt de real folos. mai ales ca salariul imi va scadea vertiginos de la 1 ianuarie, aprope ci 1100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu ElenaMarc ElenaMarc Lucrez la o scoala gimnaziala pe postul de contabil sef, incepand cu 1 ianuarie 2014 mi-a fost taiat sp. de conducere pe baza OUG 77/2013 si a Legii bugetului ... (vezi toată discuția)
Calcul numar functii de conducere conf oug 77/2013 DIANA_RU DIANA_RU Cum se stabileste numarul functiilor de conducere conf. OUG 77/2013 in cazul unei primarii, ex : numar total de posturi aprobate - 180 din care : 1 Primar, 2 ... (vezi toată discuția)