avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

Am fost lovit de o masina care are rca la [EDITAT] vreau sa stiu si eu cum pot proceda sa nu fiu fraierit de cei de la asigurari.
Stiu ca aceasta firma nu prea plateste.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: nicutatu , utilizator 14:27, 2 Septembrie 2013
Aveti argumente solide pentru afirmatia pe care ati facut-o in legatura cu societatea de asigurari? Toate societatile de asigurare nu platesc total sau partial daca constata nereguli in actele depuse la dosar. Asa ca este prematur sa afirmati ca respectiva societate de asigurare este rau platnica.
Aveti dreptate eu vorbesc din ceea ce s-a auzit. Dar pana acum au fost ok au venit au facut constatarea, au fotografiat totul si acum astept.
:)) ai grija ce postezi, te mai dau astia in judecata. de cazuri cu mesaje pe forumuri inca nu am auzit, dar bloggeri care au postat articole negative si apoi dati in judecata da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare insuficienta tromar tromar As dori sa stiu o parere autorizata referitor la un caz de despagubire CASCO. In cazul in care am fost accidentat din spate, din neatentia unui sofer ce ... (vezi toată discuția)
Intervenient dosar civil! andreicrm andreicrm Buna ziua , Am fost chemat in judecata ca intervenient intr-un dosar civil intre doua societati de asigurari ..am facut un rca,iar intre timp am lovit pe ... (vezi toată discuția)
Problema [editat] jaguarxkr jaguarxkr Buna seara, Joi am fost lovit de catre un asigurat [editat], m-am prezentat la politie pentru declararea accidentului, ulterior s-a prezentat si conducatorul ... (vezi toată discuția)