avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cursuri de calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cursuri de calificare

Buna ziua! In speranta ca am postat unde trebuie as dori lamuriri cu privire la urmatoarea situatie: un membru al familiei s-a inscris la un curs de calificare (padurar) cu durata de 5 luni- la un colegiu din tara.Se poate angaja in domeniul silvic in urma absolvirii acestui curs?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 28 August 2013
Da, se poate angaja in domeniul silvic in urma absolvirii acelui curs.
Multumesc de raspuns! Ce document as putea studia si eu in legatura cu subiectul prezentat mai sus?
Nu exista documente specifice in acest sens, insa ocuparea unui anumit post se face in functie de studii si de calificarea necesara ocuparii acelui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)
Curs postuniversitar Cristinabv Cristinabv 1.Va rog sa ma lamuriti ce fel de curs postuniversitar trebuie sa absolve un functionar public pt a promova sau a participa la un concurs pt ocuparea unei ... (vezi toată discuția)
Grad superior ssm Adrian Blanaru Adrian Blanaru Un angajat care are curs postuniversitar ERSSM 180 ore este considerat grad superior? Daca da, care sunt atributiile dpdv legal a unui angajat cu grad ... (vezi toată discuția)