avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Ce trebuie facut ca datele mele personale sa nu fie ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Ce trebuie facut ca datele mele personale sa nu fie publice - inregistrarea pe Avocatnet

am intrat pe google si am scris numele meu si imi apar toate datele mele, chiar si de cate orei am intrat sa vizitezsiteul, daca se poate va rog sugeratimicum se poate face acest lucru
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:36, 27 August 2013
Intrati in profilul de consultant (chiar, de ce l-ati completat?) si stergeti-le.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte ContSters173331 ContSters173331 buna seara am o rugaminte : cum pot sa sterg subiectele dezbatute de mine in acest site ( pe google daca introduc numele meu apar subiectele din acest site ) ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! de ce permiteti sa se folosească nume si date ale ... Pavel Pantea Pavel Pantea Buna ziua ! De ce permiteti sa se folosească nume si date ale unei persoane daca regulamentul nu permite asta ? (art.2-2.1) De ce nu l-ati sters imediat, ... (vezi toată discuția)