avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat energetic

in cazul cumpararii unui teren plus autorizatie de constructie (casa e in rosu) , e necesar certificat energetic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:36, 28 August 2013
Certificatul energetic nu se emite decat asupra constructiilor finalizate-situatie care nu opereaza in speta dvs deoarece constructia este in derulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic, casa la rosu claumir claumir Buna ziua! Doresc sa cumpar o casa la rosu (nefinisata, fara utilitati). Pentru incheierea actelor de vanzare-cumparare, este necesar in acest caz ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa leorot leorot in 1994 tatal meu a inceput o casa, pe terenul parintilor lui. in 1997 tatal meu a decedat. in 2004 bunicul a decedat. in 2006 eu am finalizat contructia. ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare constructie. cureleacostel cureleacostel Buna, Sunt in situatia de a construi impreuna cu un asociat o constructie de locuinte cu 2 aparatamente.. Cu proiectul tehnic si avizele necesare obtinute ... (vezi toată discuția)