avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit fix dupa cod caen 4799
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit fix dupa cod caen 4799

PFA cu cod caen 4799 se poate plati impozite fixe? Daca de, care e suma, sau unde pot sa verific? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:40, 28 August 2013
Listele cu normele de venit pe fiecare cod caen aplicabile celor care au optat pentru o astfel de impozitare se stabilesc anual de catre administratia financiara la nivelul fiecarui judet.
Cum dumneavoastra nu ati completat toate datele cand v-ati deschis cont pe acest forum, nu cunosc localitatea/judetul de resedinta si nu va pot ajuta.
Puteti merge la administratia financiara de care apartineti si sa va informati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare activitate pfa la modalitatea de impozitare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA. As alege modalitatea de impozitare in sistem \"norme de venit\". Exista o impartire a activitatilor (din CAEN) in ... (vezi toată discuția)
Pfa/ii AnitaErika AnitaErika Buna ziua! As vrea sa prestez servicii muzicale la nunti mai exact ca solist vocal, si acet lucru vreu sa o fac legal. Sunt in dilema, nu stiu ce sa aleg ... (vezi toată discuția)
Coduri caen la infiintarea unui pfa Grigoraș Alexandru Grigoraș Alexandru Salut! Doresc sa infiintez un pfa. Ca domeniu principal de activitate am ales design industrial, proiectare, As vrea sa stiu daca pot aduga inca un domeniu si ... (vezi toată discuția)